Goedkope Herensokken

Gepubliceerd mei 03, 23
7 min read

Werksokken & Accesoires

Sneakersokken KopenWerksokken Bestellen? Vandaag Nog!

Materialen: deze unieke werksokken zijn voornamelijk uit katoen vervaardigd en bieden een isolerende/ verkoelende werking aan dankzij de Coolmax garens (sokken niet uitglijden). besef wel dat je dit type werksokken maar beter niet in de trommeldroger stopt. Deze halfhoge Emma werksokken worden jou aangeboden in een maat 39-42 wat ze misschien, ondanks hun unisex weergave, meer geschikt maakt voor vrouwen of mannen met kleinere voeten.

Bovendien zijn de sokken vervaardigd uit een combinatie van degelijke materialen waaronder katoen, polyamide, polyester/Coolmax, polyamide/Cordura en elastomeer wat ze heel veelzijdig en aangenaam om dragen maakt. Doordat ze overigens tot de Hydro-Dry Ultra serie behoren, mag je er verder ook van uitgaan dat je voeten droog blijven en verkoelend zullen aanvoelen wat het werken alleen maar aangenamer maakt.

In tegenstelling tot sommige andere werksokken uit dit rijtje, worden de Bata werksokken gekenmerkt door een aaneenschakeling van allernieuwste technologieën. Zo zijn ze enerzijds voorzien van de bekende “Sea, Cell active” technologie die de voet voeden door middel van toevoeging van proteïnen, koolhydraten en vitaminen. Anderzijds zorgen ze voor een optimale luchtcirculatie waardoor je voeten koel en droog blijven aanvoelen en eventuele blaren weinig tot geen kans maken.

Ervaar De Beste Klantenservice Bij Onze Sokken-outlet

Ze worden jou aangeboden in een maat 44 en een prachtige antraciet kleur wat ze heel neutraal en makkelijk te combineren maakt. We zien dat klanten duidelijk tevreden zijn over de aangeboden kwaliteit en de verhouding met het prijskaartje. Wat meteen resulteert in een mooie gemiddelde eindscore van 4,4 sterren. yogasokken.

deze halfhoge Bata werksokken werden voorzien van een prachtige neutrale effen antraciet kleur wat ze eenvoudig maakt om te combineren. Materiaal: dit paar sokken werd vervaardigd uit een combinatie van verschillende materialen waaronder katoen, elastaan, badstof, polyester en polyamide wat ze verkoelend en aangenaam om dragen maakt. Maat: de werksokken zijn geschikt voor mannen en vrouwen en worden aangeboden in een maat 44.

Je kunt uiteraard altijd nog kiezen voor de kwalitatieve en comfortabele werksokken van het bekende, en misschien voor sommigen ook wel het beste, merk Caterpillar. Zo zul je zien dat de Cat werksokken, net zoals de voorgangers uit het rijtje, vervaardigd zijn uit een combinatie van meerdere materialen waaronder 75% katoen, 22% polyester en 3% elastaan.

Goedkope Herensokken

De sokken, die overigens steeds per bundel van 3 paar geleverd worden, werden afgewerkt in een prachtige effen zwarte kleur en worden jou aangeboden in een maat 42. Ze zijn voornamelijk bedoeld voor heren maar kunnen uiteraard ook door dames worden gedragen. Bovendien bieden deze thermo werksokken een uitstekende isolerende werking waardoor je voeten altijd droog en lekker warm zullen aanvoelen - sokken voor ouderen.

Dit resulteert gelijk in een mooie eindscore van 4,3 sterren. in tegenstelling tot heel wat andere werksokken, kun je deze zonder problemen in de wasmachine stoppen. Gebruiksgemak: de levering omvat 3 paar thermo sokken met een hoge sokhoogte die ook nog eens isolerend blijken te zijn. Materialen: de Caterpillar werksokken blijken vervaardigd uit een goede mengeling van elastaan, polyester en katoen.

Dit maakt ze dan weer comfortabel en makkelijk om te combineren. Na gebruik kunnen de sokken probleemloos door de wasmachine gewassen worden, bij voorkeur op een 40°C wasprogramma. We zien dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn met hun aankoop hoewel sommigen het prijskaartje toch behoorlijk duur vinden. Echter willen we er toch even op wijzen dat je voor deze prijs maar liefst 20 paar stevige katoenen werksokken van het merk Work aangeboden krijgt! Onderhoud: je kunt de werksokken zonder problemen op een standaard programma van 40°C wassen.

Warme Wollen Sokken

Materiaal: ze werden vervaardigd uit een combinatie van verschillende materialen waaronder 2% elastaan, 75% katoen en 23% polyamide. Niet isolerend: in tegenstelling tot sommige andere werksokken uit het rijtje, blijken deze jammer genoeg niet isolerend te zijn (werksokken). Niet alle werksokken zijn gelijk en kunnen dan ook dusdanig van elkaar verschillen op het gebied van pasvorm, sokhoogte, materialen en bescherming.

Bedenk waar jij naar op zoek bent rekening houdend met je wensen en eisen alvorens je de verschillende mogelijkheden gaat vergelijken. Verder lijkt het ons een goede aanbeveling om de aanschaf van een voordeelverpakking eventueel te overwegen of tenminste uit te kijken naar leuke aanbiedingen en/ of promoties. Een degelijk paar werksokken zorgt er niet alleen voor dat warmte maar ook vocht probleemloos worden afgevoerd zodanig dat de kans op voetschimmels en eventuele blaren drastisch verminderd of zelfs voorkomen wordt.

Uiteraard willen we er toch even op wijzen dat het nu niet de bedoeling is om het eerste het beste paar werksokken in het winkelmandje te plaatsen. Welkom bij de beste sokken-outlet van Nederland. Zo verschillen werksokken nog op heel wat andere belangrijke punten van elkaar zoals de sokhoogte, de uiteindelijke pasvorm en eventuele kenmerkende functies en opties.

Altijd De Perfecte Sokken Vinden

Kortom, het ruime assortiment aan kwalitatieve werksokken laat toe om diverse materiaalsoorten en eigenschappen van elkaar te onderscheiden. Bedenk dus waar je naar op zoek bent en of je bijvoorbeeld nood hebt aan werksokken uit polyamide, polyester dan wel katoen of wol. Alvorens ons verder te verdiepen in bepaalde eigenschappen, willen we het toch even kort hebben over het prijskaartje. sokken voor in de winter.

Gemiddeld zul je rekening moeten houden met een prijskaartje van 20 tot 25 euro. Koop je 1 of 2 paar sokken aan dan kan het prijskaartje in sommige gevallen echt wel zakken tot 5 à 10 euro. Echter bestaan er ook prijskaartjes van 65 euro of meer alhoewel we er dan meteen moeten bij vermelden dat het vaak om hoge thermo werksokken gaat die per 15 of 20 stuks worden aangeboden.

Net zoals schoenen, zullen ook te kleine sokken voor heel wat spanning en pijnlijke voeten zorgen terwijl te grote sokken evenmin hun nut zullen hebben. Houd daarom altijd rekening met de bijbehorende maat. Deze kan worden uitgedrukt in getallen of letters maar volgt meestal de maat van je persoonlijke schoenmaat.

Grote Sokken

Sommige werksokken kunnen kleiner/ groter uitvallen maar dan wordt dit er vaak op voorhand bij vermeld. En anders raden wij aan om de sokken even snel te passen en dan weet je het zeker. Zoals hierboven al even kort aangegeven, kunnen werksokken uit diverse materialen worden vervaardigd (sokken kopen). kleine sneakersokjes. Zo bestaan heel wat hoge thermo werksokken uit fleece of wol terwijl katoenen werksokken voldoende isolatie garanderen en bijgevolg geschikt zijn om het hele jaar door te dragen.

Katoen staat dus bekend vanwege zijn uitstekende isolatie en bijgevolg de geringe kans op transpiratie. Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld snel last hebben van warme voeten en/ of zweetvoeten. Daarnaast wordt ook vaak beroep gedaan op de positieve structuur van polyester en/ of elastaan (grip op gladde vloeren). Er bestaan zelfs werksokken die vervaardigd zijn uit een combinatie van meerdere materialen en die bijgevolg in diverse omstandigheden kunnen worden gebruikt.

Heren SokkenHuissokken

Werksokken zijn, zoals de naam doet vermoeden, in het leven geroepen om de werkomstandigheden in bepaalde situaties “draaglijker” en aangenamer te maken. Als landbouwer ben je onderhevig aan, toch wel vaak, hevige temperatuurverschillen. Zo kan het in de zomer behoorlijk warm zijn en in de winter dan weer ijzig koud.

Sokken Kopen

Dat betekent dan ook meteen dat werksokken eveneens van elkaar kunnen verschillend op het gebied van functie en persoonlijke bescherming. Zo zullen sommige sokken vooral gekenmerkt worden door hun isolerende werking terwijl andere sokken dan weer tot het thermo rijtje behoren of volledig reflecterend zijn afgewerkt. Brandvertragende werksokken zijn dan weer een ideale aanbeveling voor gebruik in brandweerkazernes en dergelijke meer.

Zo kan het toch wel handig zijn indien je de werksokken na gebruik op een standaard wasprogramma van 30 of 40 graden kunt wassen én als je ze daarna ook nog eens in de droogtrommel kunt gooien. Tot slot willen we het toch nog even hebben over het ontwerp daar er een groot onderscheid kan gemaakt worden op basis van de sokhoogte.

Wollen Sokken KopenWerksokken Bestellen? Vandaag Nog!

In de meeste gevallen zullen de sokken in neutrale kleuren zoals zwart, grijs of bruin afgewerkt worden eventueel voorzien van bepaalde logo’s in het geel of oranje.

Werksokken Kopen? - Bedrijfskleding

Redbrick gebruikt voor de sokken materialen als Cool, Max® en Cordura®, zoals toegepast in de wandelsport. Wij leveren diverse soorten werksokken van Redbrick, zoals de All Season sokken, zomersokken, Thermo sokken en ESD sokken. Voor iedere situatie en voor ieder seizoen hebben wij de juiste paar werksokken.

Werksokken zijn een belangrijk onderdeel van je werkkleding omdat ze voor extra comfort zorgen op lange werkdagen. Goede werksokken zijn ademend en zorgen voor een goede afvoer van vocht zodat je geen zweetvoeten krijgt. Werksokken zijn speciaal ontworpen om je voeten te beschermen en het vermindert de kans op blaren, schimmelinfecties en andere voetproblemen.

Meer van Overzicht

Navigation

Home

Latest Posts

Ontdek Je Favoriete Snoepje

Published Sep 13, 23
4 min read

Snoep Bestellen

Published Sep 11, 23
8 min read